Tyyppitalo A

Pitkä aikaisen kehitystyön tuloksena on syntynyt käyttökelpoinen, muuntelukykyinen, avara, kompakti, taloudellinen, helpolla huollettava sekä tarkistettava ja energiatehokas pientalo. Kohde suunniteltu pääsääntöisesti asuinrakennukseksi, mutta yhtälailla sopii vaativaksi loma-asunnoksi.

Ajatuksena on jakaa suunnitelmat muiden käytettäväksi mahdollisimman kustannustehokkaasti. Ajatuksella, että jokainen rakentaja muokkaa piirrokset omien suunnittelijoiden kanssa kohteeseen sopivaksi. Tarvittaessa voitte kysyä myös meiltä apua prosessin viemisestä eteenpäin.

Talossa on kokemuksen myötä hyväksi todettuja tehokkaita ratkaisuja niin asumisviihtyvyyteen sekä rakenteisiin liittyen. Piirustuksiin on valmiiksi suunniteltu energiatehokkaat rakenteet.

Rakennus on huoneistoalaltaan 111 m2 ja kerrosalaltaan 128 m2, rakennustilavuus 474 m3 ja lämminilmatilavuus 307 m3.

Perusmallissa rakennus käsittää 4mh + oh/k + wc + ph + sauna + varasto. (valmiit kuvat sisältävät tämän kokoonpanon). Taloon sopii siis tarvittaessa isompikin perhe tai riittävillä työtiloilla. Taloon on pyritty luomaan viihtyisät ja avarat oleskelutilat.

Perusmallin lisäksi pohjasta on tehty useampia versioita eri huonemäärillä ja järjestyksillä – samoilla rakennuksen mitoilla, jolloin väljyys ja säilytystilat kasvavat entisestään.

Ulkoasun pitäisi istua usealle kaava-alueelle sekä tietenkin kaava-alueiden ulkopuolelle suomen luontoon. Rakennuksen kattolappeet ovat eri kaltevuudella, tämä voi joillakin alueilla aiheuttaa muutostarvetta. Räystäskorkeus on kuitenkin lähes sama.

Piirros paketti pitää sisällään

  • *.dwg-tiedoston, josta löytyy muokattavat lupakuvat (AutoCAD 2000 *)
  • *.pdf-tiedostot lupakuvista **)
  • *.dwg-tiedoston, joka sisältää pohjavaihtoehdot *)
  • *.pdf-tiedoston pohjavaihtoehdoista
  • *.3dm-tiedoston, joka sisältää kohteen 3d luonnokset (Rhinoceros 7 ***)
  • *.skp-tiedoston, joka sisältää kohteen 3d luonnokset (SketchUP 2013 ***)

*) dwg tiedostomuotona on AutoCAD 2000. Mukana on myös AutoCAD ns. standard versiot, joten kuvat pitäisi saada auki uudemmalla tai vanhemmalla versiolla. Piirroksissa on pyritty käyttämään mahdollisimman vähän erilaisia viivatyyppejä mahdollisten skaalaus ongelmien vuoksi. Emme vastaa kuitenkaan muunnos ongelmista eri ohjelmien välillä. Tiedostolla ei ole käytetty Layouteja. Aineisto sisältää tyypilliset kuvat pientalojen esitysasuista.

dwg esimerkki

**) useimmiten pdf lupakuvien muokkaus on äärimmäisen hankalaa, eivätkä ne pääsääntöisesti ole sellaisenaan valmiita rakennuslupa asiakirjoiksi.

pdf esimerkki

***) emme vastaa 3d mallien sopivuusongelmista tai puutu niiden sisältöön tai toimivuuteen. 3d kuvat eivät välttämättä vastaa täysin dwg-kuvien tarkkuutta. Näistä on kuitenkin myös mahdollista tehdä lopulliset lupakuvat tarpeen vaatiessa..

Tee tilaus sähköpostilla, jonka perusteella lähetämme laskun. Laskun maksettua lähetämme salasanan alla olevaan linkkiin. Sivun takana on toinen linkki google driveen. Ilmoita tilauksessa, koko nimesi, osoitteesi sekä kohteen mahdollinen osoite.

Tilauksella ei ole palautusoikeutta.

Ennen tilausta, lataa tutustumisaineisto. Esittele se suunnittelijallesi tai rakennusvalvontaviranomaiselle -keskustelkaa, sopiiko kohde tontillesi. Vastuu suunnitelmien sopivuudesta kohteeseesi sekä niiden muokkauksen määrästä jää tilaajalle. Näin vältytään turhilta kustannuksilta.

Tutustumistarjous

hinta: 310 Eur (sis.alv)

Suunnitelmia saa käyttää vain yhden talon rakentamiseen.

Suunnitelmissa on käytettävä mukana tulevaa nimiötä.

Emme rekisteröi tilaajien tietoja. Olisi kuitenkin kiva kuulla palautetta hankkeesta.

16.3.2022

TÄSTÄ LADATTAVAAN AINEISTOON