Tyyppitalli AAjatuksena on jakaa suunnitelmat muiden käytettäväksi mahdollisimman kustannustehokkaasti. Ajatuksella, että jokainen rakentaja muokkaa piirrokset omien suunnittelijoiden kanssa kohteeseen sopivaksi. Tarvittaessa voitte kysyä myös meiltä apua prosessin viemisestä eteenpäin.

Rakennus on kokonaisalaltaan 74 m2 (katokset mukana) ja kerrosalaltaan 47 m2, lämmin sisätila 39 m2 rakennustilavuus 158 m3 ja lämminilmatilavuus 107 m2. Kokonais leveys 6,5 m ja pituus 11,4 m.

Rakennus käsittää autotallin n. 25 m2 ja varaston n. 13 m2.

Reilut katokset suojaavat samalla polkupyörät

Ulkoasun pitäisi istua usealle kaava-alueelle sekä tietenkin kaava-alueiden ulkopuolelle suomen luontoon. Rakennuksen kattolappeet ovat eri kaltevuudella, tämä voi joillakin alueilla aiheuttaa muutostarvetta. Räystäskorkeus on kuitenkin lähes sama. Ulkomuodoiltaan sopisi täydellisesti Tyyppitalon kanssa.

Rakennus ei ole aivan pieni ja sen sovittamisesta tontille voi tulla haasteita. Kokonsa puolesta se on myös työläämpi toteuttaa. Suositeltava etäisyys muihin rakennuksiin vähintään 8 metriä. Paloteknisesti varasto on osastoitu omaksi osastoksi piirroksissa. Osastointi tapaan voi olla myös muita vaihtoehtoja.

Piirros paketti pitää sisällään

  • *.dwg-tiedoston, josta löytyy muokattavat lupakuvat (AutoCAD 2000 *)
  • *.pdf-tiedostot lupakuvista **)
  • *.dwg-tiedoston, joka sisältää pohjavaihtoehdot *)
  • *.pdf-tiedoston pohjavaihtoehdoista
  • *.3dm-tiedoston, joka sisältää kohteen 3d luonnokset (Rhinoceros 7 ***)
  • *.skp-tiedoston, joka sisältää kohteen 3d luonnokset (SketchUP 2013 ***)

*) dwg tiedostomuotona on AutoCAD 2000. Mukana on myös AutoCAD ns. standard versiot, joten kuvat pitäisi saada auki uudemmalla tai vanhemmalla versiolla. Piirroksissa on pyritty käyttämään mahdollisimman vähän erilaisia viivatyyppejä mahdollisten skaalaus ongelmien vuoksi. Emme vastaa kuitenkaan muunnos ongelmista eri ohjelmien välillä. Tiedostolla ei ole käytetty Layouteja. Aineisto sisältää tyypilliset kuvat pientalojen esitysasuista.

**) useimmiten pdf lupakuvien muokkaus on äärimmäisen hankalaa, eivätkä ne pääsääntöisesti ole sellaisenaan valmiita rakennuslupa asiakirjoiksi.

***) emme vastaa 3d mallien sopivuusongelmista tai puutu niiden sisältöön tai toimivuuteen. 3d kuvat eivät välttämättä vastaa täysin dwg-kuvien tarkkuutta. Näistä on kuitenkin myös mahdollista tehdä lopulliset lupakuvat tarpeen vaatiessa. Voit tarvittaessa kysyä myös muita tallennusmuotoja ja versioita.

Tee tilaus sähköpostilla, jonka perusteella lähetämme laskun. Laskun maksettua lähetämme salasanan alla olevaan linkkiin. Sivun takana on toinen linkki google driveen. Ilmoita tilauksessa, koko nimesi, osoitteesi sekä kohteen mahdollinen osoite.

Tilauksella ja toimituksella ei ole palautusoikeutta.

Ennen tilausta, keskustele suunnittelijallesi tai rakennusvalvontaviranomaiselle, sopiiko kohde tontillesi. Vastuu suunnitelmien sopivuudesta kohteeseesi sekä niiden muokkauksen määrästä jää tilaajalle. Näin vältytään turhilta kustannuksilta.

Tutustumistarjous

hinta: 200 Eur (sis. alv)

Suunnitelmia saa käyttää vain yhden rakennuksen rakentamiseen.

Suunnitelmissa on käytettävä mukana tulevaa nimiötä.

Emme rekisteröi tilaajien tietoja. Olisi kuitenkin kiva kuulla palautteitta hankkeesta.

16.3.2022

TÄSTÄ LADATTAVAAN AINEISTOON